Započnite sopstveni biznis uz online i interaktivnu školu poduzetništva


PODIJELI.

„Jako ste ambiciozni i nemate kome da prenesete svoje ideje koje bi trebalo realizovati.Ovo je idealna prilika za vas.“

Serbian Venture Network (SeVeN) po drugi put organizuje online besplatnu školu poduzetništva.Cilj je edukovati mlade za što bolje načine i metode vođenja sopstvenog biznisa.Edukacija će se provoditi u periodu od avgusta do decembra 2016.godine.

Scena mladih poduzetnika sve je življa u današnje vrijeme.Ako želite i vi pokrenuti sopstveni biznis,i ne znate od čega početi,kako ustrajati,te kako iz svega toga izroditi korist,sada imate priliku da naučite.

Škola poduzetništva se sastoji iz nekoliko kvalitetnih dijelova:

1)Online kurs „Kako pokrenuti sopstveni biznis“

U prvom dijelu učite samostalno kroz online prezentacije,predavanja i filmove,te razne materijale za čitanje.Svi materijali vam mogu pojednostaviti viziju o pokretanju biznisa,a sve to lako možete pratiti putem kompjutera,laptopa i drugih sličnih uređaja.Kurs će se realizovati u periodu od 1.avgusta 2016.godine.Ostale informacije ćete dobiti putem mail-a koji nam dostavite u prijavi.

2)Akademija poduzetništva-drugi važan dio škole poduzetništva.U ovom dijelu već dobijate praktičnu obuku o poduzetništvu od strane iskusnih poduzetnika,te ćete početi polako raditi i na vašem sopstvenom biznisu.Imat ćete priliku posjetiti biznis hub-ove i da se umrežite sa svojim vršnjacima koji takođe pohađaju online školu poduzetništva.

3)Svaki trud ima svoju posebnu slast na kraju.Ako istrajete do kraja i uspješno savladate sve korake i poslušate naše savjete,imat ćete priliku da svoje ideje izložite na Belegrade Venture Forumu (5.-7. Decembar 2016.godine),te da prisustvujete master klasu koji je organizovan za najbolje polaznike škole.

Prijavite se odmah.Sada je pravi trenutak da eksperimentišete i naučite neke korisne savjete za pokretanje biznisa.

Priredila: Almina Mujanović