Za zdrav život učenika u osnovnim školama


PODIJELI.

dm drogerie markt d.o.o. poziva osnovne škole iz cijele Bosne i Hercegovine da prijave projekte kojima žele unaprijediti zdrave navike učenika i učenica u školama.

Potrebno je da prijavljeni projekti za cilj imaju unapređenje zdravog načina života učenika/uposlenika škole bilo da se radi o fizičkim aktivnostima, zdravoj ishrani, mentalnom zdravlju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti koja ima slične ciljeve za dobrobit učenika i/ili školskog osoblja.

Osnovne škole projekte mogu prijaviti u periodu od 13.2. do 12.3.2017. godine putem dm online platforme www.dm-zajedno.ba

Na ovaj način želimo potaknuti osnovne škole da svoje aktivnosti usmjere na veoma bitnu činjenicu a to je važnost njegovanja zdravih navika od najranijeg uzrasta.

Proces selekcije projekata će se odvijati u periodu mart – maj 2017. godine i sastojat će se od tri faze o čijim rezultatima će škole i javnost biti upoznate putem dm online platforme.

Projekti koje će dm podržati u realizaciji će biti objavljeni 15.6.2017. godine na www.dm-zajedno.ba ali i na ostalim komunikacijskim kanalima kompanije dm drogerie markt. U mjesecu septembru 2017. godine je planirana implementacija projekata.

Kriteriji i pravila za prijavu i izbor projekata nalaze se na platformi www.dm-zajedno.ba a iste možete da preuzmete i u nastavku.

Veselimo se Vašim projektima!

Preuzmi
Pravila i uslovi inicijative dm {ZAJEDNO} za zdrav život
PDF, 230KB
Preuzmi

Kriteriji za odabir projekata inicijative dm {ZAJEDNO} za zdrav život
PDF, 313KB
Preuzmi