Vjerujte u nas, jer vaša podrška nam je potrebnija nego ikada…


PODIJELI.

Znam da će biti i onih koji su nezadovoljni, znam da će biti i onih koji će reći da smo mogli više i bolje, a znam i to da je na hiljade i hiljade ljudi ponosno na nas, ali nažalost, nismo uspjeli slaviti, iako smo dali sve od sebe.
Nakon (ne)prospavane noći, kod mene i mojih suigrača ostaje žal, jer smo dokazali da možemo, a na kraju smo nesretno poraženi sa 2:1.
Ipak, nekada te i sreća mora pomaziti, a mi je protiv Argentine jednostavno nismo imali – autogol, pa odbrana Romera, kod pokušaja Lulića, pa gol Messija…
I prije ovog meča smo znali da će nam Nigerija i Iran biti najbitnije utakmice, u pokušaju da prođemo dalje, a to se sada i potvrdilo.
I prije sam vjerovao da možemo dohvatiti drugi krug, a nakon Maracane, u to sam 100 posto siguran.
Možemo i hoćemo, jer ćemo dati sve od sebe da pokažemo kako nismo slučajno namučili jednog od najvećih favorita za osvajanje SP-a.
I da ne zaboravim – bio sam neopisivo ponosan i sretan što se naša himna prvi put začula na SP-u, baš kao i Vi, a radost su nam donijeli i naši rukometni Zmajevi, kojima ovim putem čestitam plasman na SP u Kataru: Bravo majstori, znamo da ste i vi uz nas!
A navijačima poručujem – Vjerujte u nas, jer vaša podrška nam je potrebnija nego ikada…
Vaš Edin Džeko!!!