Udruženje Perspektiva


PODIJELI.

Udruženje Perspektiva je mlada nevladina organizacija osnovana u maju 2013. godine, sa sjedištem u Vitezu. Nekolicina mladih osoba koji su došli na ideju da osnuju udruženje, već u tom periodu su imali jako dobro iskustvo stečeno kroz djelovanje u drugim organizacijama te volonterskim grupama.
PERSPEKTIVA NALSOVNA

 

Udruženje je osnovano s ciljem unapređenja obrazovanja, kulture i umjetnosti u našem društvu, te promocije naše zajednice na međunarodnoj sceni.

Nakon velikog broja realizovanih projekata u lokalnoj zajednici, početkom 2014. godine na red je došla međunarodna scena gdje su članovi udruženja sjajnim timskim menadžmentom uspjeli postati ambasadori Bosne i Hercegovine širom Evrope.

U okviru Youth in Action i Erasmus+ programa Evropske komisije za mlade, omladina širom naše države ima priliku da putuje i obrazuje se u inostranstvu, gdje se nudi mnogo više mogućnosti za napredovanje i sticanje novog znanja. U želji da to što bolje iskoristimo, ostvarili smo jako partnerstvo sa nevladinim organizacijama u skoro svim evropskim zemljama, tako da naši volonteri dva ili tri puta u mjesecu imaju priliku da posjete neke od tih država i predstave Bosnu i Hercegovinu na jedan pozitivan način.

Već od ovog mjeseca zainteresovane osobe imaju priliku da se prijave na seminare u Bursi, Beogradu, Istanbulu i Kardifu, na kojima će se pored interesantnih tema, upoznati i sa kulturom tih država, steći novo međunarodno iskustvo i sl.
SLIKA2
Možete nam se obratiti putem kontakt mail-a: udruzenjeperspektiva@hotmail.com ili naše facebook stranice: https://www.facebook.com/UdruzenjePerspektiva

U prilogu pogledajte fotogaleriju:

Merak.ba