Studenti, zaplešite uz Shadows


PODIJELI.

Plesni klub “Shadows” jedan je od najuspješnijih bosanskohercegovačkih klubova sa 40 osvojenih medalja na prvenstvima, kupovima i takmičenjima. Historija ovog kluba bogata je brojnim plesnim uspjesima i prvacima.Ostvaruju uspješnu saradnju sa Bosanskim narodnim pozorištem u Zenici, Omladinskim horom i Radijskim festivalom u Zenici te ga to čini popularnim i prepoznatljivim, kako u našoj domovini, tako i u inostranstvu. Članovi kluba ne samo da plešu, nego ujedno rade i na odgoju i aktivizmu mladih u njihovim zajednicama, te zaštiti zdravlja i poboljšanju kvalitete života.

shadows PMS “Shadows” za studente organizuje plesnu školu. Ukoliko ste nesigurni student ili studentica a želite da se pokrenete i iskoristite svoju energiju, prijavite se slanjem poruke na fan page https://www.facebook.com/plesniklubshadows?fref=ts  kod domaćina Brljevac Sanija na brojeve telefona 062 806 323 ili 061 747 438 ili posjetite prostorije kluba (Gradska arena Zenica).

Cijena mjesečne obuke tj. osam sati plesa dva puta sedmično iznosi samo 15 KM! Ne propustite ovu idealnu priliku da naučite da plešete i rasturite na plesnom podijumu!  Ples će podići i vaše samopouzdanje, a takođe će značajno poboljšati vaše zdravlje i tjelesnu aktivnost. Na vama je samo da ponesete mnogo dobrog raspoloženja!

Merak.ba