Startup Weekend – prilika za made da svoj talent pretvore u business


PODIJELI.

Startup Weekend jedinstvena je prilika kroz koju svi prijavljeni sudionici dobivaju mogućnost za stvaranjem uspješnih projekata! Početna, ili polurazrađena ideja uz stručno vođenje i podršku iskusnih mentora postaje mikro business, ulaznica za Inkubator, vaš prozor prema uspjehu!

Tijekom tri dana, ili 54 sata, sudionici/natjecatelji će se kroz timski rad i razgovore s mentorima i afirmiranim poduzetnicima, posvetiti što detaljnijoj razradi svoje poslovne ideje, koju će na kraju prezentirati pred članovima ocjenjivačkog žirija.

Događaj počinje u petak navečer, kroz odabir najboljih ideja na kojima će se dalje raditi uz formiranje timova. Sljedeći dan predviđen je za daljni i detaljni razvoj i razradu ideje. Dok je posljednji dan predviđen za tzv. Pitching, odnosno finalne prezentacije razrađenih ideja.

Stoga se vraćamo na poruku: ‘Šta planiraš za vikend od 17.04. do 19.04.?’Kako bi bilo da ga ovaj put provedeš drugačije, svoj talent pretvoriš u business u samo 54 sata? Ovo nije natjecanje, već prilika svima sudionicima/natjecateljima da baš njihov projekt osvoji žiri uz tematski fokus poslovne ideje temeljenoj na informacijskim tehnologijama (IT), što ne isključuje ideje iz bilo kojeg drugog područja koje u svom poslovnom modelu primjenjuju IT tehnologije.

Za sve sudionike osiguran je lokalni taksi prijevoz od centra grada do INTERA Tehnološkog Parka, a za one koji dolaze van grada Mostara, bit će osiguran smještaj i pokrivanje putnih troškova u visini cijene javnog prijevoza. Sve detaljnije informacije se mogu vidjeti ovdje, a registracija i kupnja ulaznica u vrijednosti od 10€ se vrši putem Eventbrite-a ovdje ili putem maila na adresumeliha.leric@intera.ba, a plaćanje gotovinski izvršiti do petka, 17.04., u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka na Bišću Polju.

Sudionike očekuje izuzetno praktično iskustvo i prilika za stjecanje novih poznanstava i vještina, uz nagradni fond od 5.000 KM i mogućnost direktnog ulaska u poslovni inkubator INTERA TP.

Startup Weekend, koji je do sada organiziran u preko 30 zemalja i više od 100 gradova svijeta, se po drugi put organizira u Mostaru uz podršku INTERA Tehnološkog Parka, UniCredit banke i Ministarstva Vanjskih poslova Kraljevine Norveške i poduzeća MojTaxi. Uvid u atmosferu s prošlog Startup Weekenda se može vidjeti na sljedećem videu.

bljesak.info/merak.ba