Projekat “BosanAS”- promocija BiH ljepota


PODIJELI.

Udruženje za zaštitu prirode i kulturno-historijskih spomenika “Natura AS” iz Konjica i Fondacija Bosana iz Los Angeles, California kreirali su značajnu i jedinstvenu projektnu ideju, te već od mjeseca januara 2014.godine krenuli sa implementacijom iste.
Riječ je o projektu pod nazivom “BosanAS”. Cilj programa je promocija BiH ljepota, avanturističkih sportova, kulture, turizma, povezivanje mladih BiH širom svijeta, a poseban cilj je u svim sudionicima našeg programa podsticati i razvijati ljubav i brigu za prirodom, sticanjem novih prijateljstava i afiniteta prema kulturi u BiH , pogotovo u mlađim generacijama rođenim u inostranstvu.

Ovaj program posebno je usmjeren na mlade , učešćem ne samo da će poboljšati svoju lidersku crtu, također će se u njima razvijati osjećaj zajedništva, novih odnosa , znanja o svojim korijenima i bolje razumijevanje brige o socijalnim i razvojnim pitanjima BiH.
O detaljima projekta i projektnim aktivnostima više informacija moći ćete u skorije vrijeme pratiti putem fb page Udruženje “Natura AS” i Bosana Foundation. Tim “BosanAS”

merak.ba