Prijavi se na 4. ciklus BIZOO Akcelerator programa i pokreni vlastitu kompaniju


PODIJELI.

Pozivaju se startupi, timovi, mala i srednja preduzeća (SME's) da apliciraju na učešće u 4. ciklusu BIZOO Akcelerator programa do 29.10.2014. Samo tri najbolja startupa iz ovog ciklusa će dobiti priliku da predstave svoje biznise i dobiju investicije, saopšteno je iz kompanije Bizoo Accelerator & Bizoo Angel Network.

“BIZOO je pravi startup program koji djeluje u dva pravca: omogućava učesnicima BIZOO Akcelerator programa da pokrenu vlastite biznise i investitorima iz BIZOO Angel Network-a da otkriju i investiraju u poslovne projekte koji imaju potencijal za svjetski uspjeh”, navodi se u saopštenju.

Ovaj program je u namijenjen startupima i timovima čiji se poslovni projekti oslanjaju na informacione tehnologije, ali u obzir se uzimaju i svi oni koji imaju inovativan i interesantan poslovni koncept. Učesnici koji uspješno apliciraju putem ovog linka i prođu selekciju će tokom dva do tri mjeseca, koliko traje program, dobiti kancelarijski prostor za rad, treninge i radionice iz 9 poslovnih oblasti čime će poboljšati biznis i proizvod. Svi startupi iz 4. ciklusa će imati ekskluzivan pristup mentorima koji su stručnjaci iz različitih privrednih grana.

Tri najbolja startupa će dobiti šansu da upoznaju investitore iz BIZOO Angel Network. Slikovit primjer mogućnosti BIZOO Akclerator programa jeste jedan od BIZOO startupa, YuTransfer.

YuTransfer je zahvaljujući intenzivnom radu u BIZOO programu dobio priliku da predstavlja Bosnu i Hercegovinu na najznačajnijem svjetskom startup događaju Tech Crunch Distrupt.

BIZOO program je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) putem projekta “Partnerstvo za inovacije“.

“Ne čekajte da vas drugi uposle da razrađujete njihove ideje već aplicrajte na BIZOO Akcelerator program putem ovog linka ili web stranice www.bizoo.ba do 29.10.2014. i počnite realizirati vlastite”, dodaje se u saopštenju.

klix.ba/merak.ba