Prijavi se i postani dio Intelligence network


PODIJELI.

Neformalna grupa mladih poziva sve mlade ljude od 16-30 godina da se prijave za učešće u inicijativi ”Inteligencija je cool” koja će putem web platforme Intelligence network okupiti minimalno 100 mladih ljudi sa područja općina Doboj, Zenica, Banjaluka i Prozor – Rama.

Intelligence network je inovativan projekat neformalne grupe mladih koja će ispred udruženja ”SUM” iz Zenice na jedan inovativan način umrežiti mlade ljude iz Bosne i Hercegovine koji su ostvarili uspjehe iz područja sporta, nauke, kulture, biznisa, nvo…

Mladi koji žele da daju jasnu poruku javnosti čime se oni bave, da pomognu onima koji su na sličnom putu ali i da se umreže sa osobama koje imaju slične afinitete, te na taj način ostvare konstruktivna partnerstva i razvijaju nove inicijative, moći će da to sve obave na jednom mjestu.

Platforma će biti dostupna svima 24 sata, 7 dana u sedmici putem kreiranja profila. Kako bi učešće u inicijativi bilo prepoznato u široj javnosti ali i motivisalo mlade da se prijave, biti će omogućeno online glasanje za pojedinca/ideju/uspjeh i dvoje koji budu najuspješniji osvojiti će simboličnu nagradu – tablet računar. Ovu privilegiju imaju samo oni mladi koji se uključe u inicijativu na e-mail: omerovic.irma13@gmail.com do 14.11.2014. a sama kampanja će trajati do 15.12.2014. Nakon tog datuma omogućeno je svim mladim osobama iz cijele BiH da se prijave i postanu dio Intelligence network.
Platforma  će biti aktivirana 15.11.2014. a više informacija o projektu u narednom periodu.

Platforma  će biti aktivirana 15.11.2014. a više informacija o projektu u narednom periodu.