Prijavi se! CEO konferencija dolazi u tvoj grad!


PODIJELI.

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities)  konferencija godišnji je događaj koji spaja mlade s uspješnim ljudima koji su svoje ciljeve uspjeli ostvariti bez ikakve političke podloge. Ovim putem se mladima nastoji približiti poduzetništvo kroz pozitivne primjere i razbijanje mitova o uspjehu te usvajanjem novih znanja i vještina.

Po prvi put, CEO konferencija će biti održana u 5 gradova BIH: Zenici, Tuzli, Mostaru, Banja Luci i Sarajevu. Dosadašnje dvije konferencije održale su se u Sarajevu, gdje je više od 500 studenata iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore dobilo priliku čuti govornike i predstavnike nekih od najuspješnijih tvrtki koje posluju u našoj državi i regiji.

Misija CEO konferencije  je okupljanje mladih i najuspješnijih pojedinaca iz Bosne i Hercegovine i regije, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih displina: razvoja karijere, preduzetništva, tehnologije i motivacije.

Prva CEO konfernecija u našem gradu bit će održana 26. aprila na Ekononomskom fakultetu Univerzitata u Zenici kako bi sve mlade studente edukovala i podstakla napredovanju i ostvarenju ciljeva. Rukovoditelj centra za preduzetništvo i upravljanje znanjem je Armin Talić, koji kaže da je glavni cilj CEO konfernecije  razbijanje motiva  o uspjehu u Bosni i Hercegovini.

Ne propustite ovaj spektakularni događaj koji će vam pomoći u daljnjoj edukaciji!

Merak.ba