Prijava za volontiranje na Film Festivalu


PODIJELI.

Pravo Ljudski Film Festival poziva sve vedre i zainteresovane ljude da se prijave za volontiranje na Film Festivalu u Sarajevu u periodu od 1. do 19. novembra tekuće godine. Jedini uslovi za prijavu su da imate više od 16 godina i da ste dobro raspoloženi.
Vaš rad će biti na volonterskoj bazi, dakle, nećete biti plaćeni novcem, ali vam garantujemo dobru zabavu i odlično druženje. Pored toga, steći ćete dosta znanja i iskustva u radu na filmskom festivalu, što vam može mnogo pomoći u poslovima kojima ćete se baviti u budućnosti, upoznati ćete ljude širom svijeta koji će dolaziti na festival i družiti ćete se s njima pri ugodnoj atmosferi. I za kraj, ono najvažnije, pregledati ćete mnogo odličnih filmova!
Od organizatora festivala ćete na poklon dobiti majicu, užinu, torbu, te pristup svim dešavanjima Festivala. Nakon završenog volontiranja, dobiti ćete i potvrdu o volontiranju.

Vaši zadaci, kao volonteri Festivala su:
– Promovisati Festival dijeljenjem promotivnog materijala i širenjem informacija o Festivalu na društvenim mrežama ili na neki drugi način
– Dočekati uvažene reditelje/-ice
– Asistirati gostima i gošćama Festivala
– Opremanje prostora (postavljanje pojedinih oznaka, pomoć oko tehnike i sl.)
– Organizacija i koordinacija Festivala uz pomoć organizatora

Rok za prijave je 15.10.2014. Više o ovome na http://www.pravoljudski.org/index.php?lang=ba.

 

merak.ba