Prijava na program: “Imam ideju”


PODIJELI.

“Tvoj uspjeh počinje tvojom idejom!”, moto je projekta koji nosi naziv Studentsko poduzetništvo. Centar za istraživanje i studije GEA Banjaluka i Američka agencija za medjunarodni razvoj (USAID) već treću godinu zaredom realizuju projekat čiji je cilj da studentima obezbijede priliku da se ostvare njihove ideje. Svi studenti i studentice iz svih državnih i rpivatnih fakulteta u BiH su dobrodošli, bez obzira koji smjer na fakultetu pohadjaju. Svima su šanse jednake.

Imaš ideju za neku uslugu i rpoizvod, ručni rad, kreativan si i želiš da tvoje ideje napokon ugledaju svjetlo dana? Ovo je tvoja šansa!

Ako si student,potrebno je samo da se prijaviš za učešće u programu “Imam ideju” gdje iznosiš ili kao pojedinac ili u grupi, svoju ideju, koju će stručnjaci, koji rade u tim školama, nastojati da pretvore u konkretan biznis plan.
Pored toga što će studenti na ovom konkursu proširiti svoje znanje i iskustvo, dobit će i certifikat o učešću u školi za poslovne ideje, a pored toga mogu da kandiduju svoje vlastite poslone planove za finansiranje. Devet najboljih ideja osvajaju po 4000 američkih dolara.

Prijaviti se možete do 9.marta tekuće godine,a škola poduzetništva počinje u drugoj polovini mjeseca marta u Banja Luci, Sarajevu i Mostaru i trajat će 14 dana u 4 modula. Prijavljujete se popunjavanjem formulara na linku.

Ne propuštajte ovakvu šansu i zapamtite da veliki umovi raspravljaju o idejama i bore se za bolje sutra! Budite i vi jedan od njih!

merak.ba