Šta pogledati ove sedmice: Just Go with It


PODIJELI.

U potrazi ste za filmom, koji će vam omogućiti dobru zabavu, opuštanje i smijeh te film koji će u vama pobuditi emocije, ali ne možete se odlučiti. Bez prige, portal merak.ba ima preporuku za vas. Ove sedmice, preporučujemo vam da pogledate romantičnu komediju pod nazivom: “Just go with it”. U nastavku nešto više o filmu…

S obzirom da je Danny Maccabee (Adam Sandler )navikao da do svega vezano za vezu dolazi preko niza laži, kao što je to brak-razvod, jedna od mora djevojaka poželi upoznati njegovu ženu-vraga. Danny uspijeva nagovoriti svoju radnu kolegicu, Katherine Murphy (Jennifer Aniston) da preuzme ulogu njegove supruge. Ovo je trebao biti jednokratan dogovor, međutim laži su dovele do toga da se stvari dodatno iskomplikuju.

Film „Just go with it it“ je s razlogom smješten u grupu romantičnih komedija. Naime, neosporiva je činjenica da se tokom filma postepeno stvara ljubavna veza između dotadašnjih poslovnih kolega,  Danny-ja  i Katherine. Pojava prvih iskrica i njihov prelazak u plamen je popraćen nizom humorističnih scena, kako smo i  navikli da se dešava u filmovima ovih glumaca.

Ukoliko vam je potreban dobar film za opuštanje, zabavu i smijeh, ne tražite dalje. Ovaj film ima sve: dvoje najzabavnijih glumaca na svijetu, zanimljivu priču, egzotični odmor i plesno takmičenje Jennifer Aniston i  Nicole Kidman u havajskim suknjicama.

2. Pripremila: L.Č.