Predstavljamo: Portal “eu-projekti.info”


PODIJELI.

Portal “EU PROJEKTI INFO” rezultat je saradnje dviju organizacija; obrta za poslovno savjetovanje “EU PROJEKTI” i novoosnovanog udruženja “Institut za razvoj poduzetništva i EU projekte”. Zajedno su  ostvarili pionirski pothvat – gdje su objavili  natječaje iz regije i one iz središta EU kako bi bili dostupni na jednom mjestu i saželi sve relevantne informacije o EU fondovima.

EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje, vodeći su hrvatski konzultanati za EU fondove, projektni management i edukaciju. Osim programa IPA, specijalizirani su za pisanje i provedbu projekata iz programa Unije kao što su FP7, CIP, Media, Culture, Marco Polo2 i brojnih drugih, što ih čini jedinstvenim na tržištu, a rade i na nacionalnim programima financiranja i potporama. Dosad su educirali više od 6000 osoba iz svih sektora, a radili su na projektima vrijednosti veće od 50 milijuna eura. Sklopili su stalnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom i postali savjetnici svih obrtnika kroz program “Obrtnik i partner”, a redovito sarađuju s Hrvatskim udruženjem poslodavaca, Hrvatskim savezom zadruga, Udruženjem gradova, Hrvatskom gospodarskom komorom, brojnim fakultetima, institutima i drugim tijelima državne uprave. Posebnu pažnju posvećuju poslovnom sektoru unutar kojega su sarađivali s vodećim hrvatskim firmama kao što su Dalekovod grupa, Nexe grupa, Jadran Galenski laboratorij, Institut IGH, VIPnet, Tim kabel i brojnim drugima. Urednici su i autori rubrike “EU fondovi” u Business.hr, a neki od njihovih klijenata su HINA, 24sata i Index.hr.

Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, nevladina je organizacija kojoj je cilj pružiti podršku razvoju poduzetništva i povećanju korištenja EU fondova u Hrvatskoj. Udruženje je nastalo kao rezultat društveno odgovornog poslovanja obrta “EU projekti” kako bi, kroz korištenje EU fondova, pružili besplatnu podršku svim zainteresiranim potencijalnim korisnicima EU fondova.

merak.ba