Predstavljamo: Auto-škola “EUROTEAM”


PODIJELI.

Auto-škola “EUROTEAM 04” uspješno se bavi stručnim osposobljavanjem kandidata iz oblasti upravljanja motornim vozilima. Ono što vam nudi ova auto-škola su instruktori i obuka po najvišim evropskim i svjetskim standardima.

Naime, instruktori su pored svojih kvalifikacija izuzetno strpljivi i fleksibilni pri ugovaranju časova vožnje što  auto-školu “Euroteam 04” čini pristupačnom za sve članove našeg društva, zaposlene, studente i druge. Prisustvo ženskog instruktora znatno olakšava obuku kandidata ženskog spola koje ipak preferiraju da svoj trening odrade u društvu žene. Interesantan je pristup instruktora svakom kandidatu. Koliko se vodi računa o pojedinačnom napretku govori činjenica da svaki kandidat ima poseban fajl u kojem se vodi zapisnik o njegovom napretku. Na takav se način dobija stvarna slika o spremnosti kandidata da izađe na završni ispit. Uvijek se pruža prilika da svaki kandidat svoju obuku završi ranije ili da pohađa dodatne časove ukoliko se za tim javi  potreba.

Velika pogodnost se nalazi u tome što kompletnu potrebnu papirologiju tokom pripreme za polaganje vozačkog ispita prikupljaju vaši instruktori i sortiraju u vaš fajl. Sve što vi trebate uraditi jeste na samom početku, prilikom sklapanja dogovora oko pripreme za polaganje vozačkog ispit  priložiti potrebnu dokumentaciju, a zavrzlame oko uplata i hodanje po bankama prepustite svom instruktoru.

Uz “Euroteam 04” zaradite honorar!

Ova auto-škola nudi nešto neviđeno na našim prostorima. Bez ikakvih ograničenja, uz “Euroteam 04” pruža vam se šansa da napravite honorarnu zaradu. Naime, za svaku osobu koju dovedete na adresu ove auto-škole kao kandidata spremnog na obuku za polaganje vozačkog ispita dobijate na poklon 50KM. Pojedinačne ugovore mogu sklapati sve kategorije: đaci, studenti, penzioneri, zaposleni, nezaposleni itd.

Također, pruža vam se mogućnost učešća u programu namjenske štednje. Ovim se programom omogućava mlađim osobama da lakše dođu do prilike da zarade novac za polaganje vozačkog ispita, da svojom poduzetnošču i zalaganjem umanje iznos koji će sami morati izdvojiti za obuku.

Dodatna doobuka!

Ukoliko posjedujete vozačku dozvolu ali nedovoljan trening i samouvjerenje da se upustite u vožnju, ili ste možda duže vrijeme bez praktičnog iskustva na cesti, svoju nesigurnost riješite doobukom. Po identičnoj cijeni instruktivnog časa vožnje vratite svoju samouvjerenost i budite sigurni u svoju vožnju. Na taj način ćete osigurati sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Završna

Dostupni 24h dnevno!

Klijentela ove auto-škole je posebno zadovoljna i zahvalna na dostupnosti instruktora i nakon završetka radnog vremena. Sva pitanja i nedoumice možete uputiti na facebook profil (https://www.facebook.com/euroteam04) ili stranicu (https://www.facebook.com/EUROTEAM), gdje vam se također nude razni instruktivni materijali za izučavanje i niz korisnih savjeta za sigurnu vožnju. Ove facebook stranice nude podršku klijentima tokom obuke i pohvalu nakon uspješno položenog vozačkog ispita.

Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućom auto-školom za obuku, ne tražite više, na pravoj ste adresi!

Piše: L.Č.