Poziv za učešće u Literarnom Online INKubatoru


PODIJELI.

Mladi ste imate smisla za pisanje, želju da jednog dana objavite  svoj vlastiti roman. Starosne dobi ste od 12 do 30 godina možete se prijaviti do 15. novembra  da učestvujete u prvom Online INKubatoru. Online literarni INKubator je jedinstven projekat  na ovim prostorima, koji je osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, korištenja informacionih tehnologija, internet aplikacije i društvenih mreža.

U novom dobu informacionih tehnologija mladi imaju priliku da putem interneta ( web sajta, mobilnih aplikacija ) te živih radionica budu motivirani da razviju svoj već postojeći ili skriveni dar za pisanje romana kratkih priča i poezije.

Ako ste zainteresovan za ovakav vid pisanja možete uzeti učešće na konkursu i registrovati se na web stranici www.onlineink.rs   gdje možete postaviti svoj rad. Deset autora sa najvećim brojem  (lajkova) će ući u uži izbor i biće im omogućen kontakt sa izdavačima.

Troje najuspješnijih  i najtalentovanijih  učesnika će imati priliku da ima izdavačka kuća Laguna objavi, distribuira i promoviše roman. Članove stručnog žirija sačinjavaju eminentni autori:  Dejan Stojković, Vanja Bulić, Uroš Petrović i drugi.

Ovo je jedinstven projekat koji se ralizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta gdje mogu učestvovati svi stanovnici: Srbije, Crne Gor, BiH, Hrvatske i Makedonije, koji do sada nemaju objavljena književna dijela.