Peta godina Sajma informacijskih tehnologija


PODIJELI.

Sajam informacijskih tehnologija i ove godine nastavlja s promocijom informatičkog obrazovanja, online oglašavanja, razvoja mobilnih aplikacija i ostalih aktualnih tema iz ICT svijeta, i to već petu, jubilarnu godinu za redom. Kao i prošle godine, SIT 2014. se održava u sklopu 17. sajma gospodarstva u Mostaru, od 8. do 12. travnja.

Organizatori sajma udruga UPIT i agencija REDAH u sklopu projekta NEXT su ove godine iznimno ponosni konferencijom pod nazivom „Razvojem softvera do razvoja regije“, koja će se održati 11. travnja u sklopu sajma. Kao što sama tema konferencije sugerira, lokalne tvrtke iz regije Hercegovine će predstaviti svoja vlastita softverska rješenja za poboljšanje načina i učinkovitosti poslovanja. Neke od tema konferencije su „Verifikacija IT kadra na tržištu rada“, „Digitalni ured“ i „Upravljanje dokumentima i procesima“, a izlagači su ugledni stručnjaci iz BiH i Hrvatske.

Pročitajte cijeli program, satnice i popis izlagača konferencije. Predavanja na konferenciji su zatvorenog tipa, a broj mjesta posjetitelja konferencije je ograničen. Ukoliko želite prisustvovati ovom događaju, prijavite se putem forme za prijavu ili direktno na web stranici sit.ba.

Osim konferencije, razne ICT tvrtke iz Hercegovine predstavit će svoje usluge i proizvode putem štandova, no o samim izlagačima uskoro više. Posjetite sit.ba za više informacija.

merak.ba