Ona, ja i situacija


PODIJELI.

Glavna vijest u svijetu pića na našim prostorima postaje kiseljak Sensation (čitaj Senzejšn). Od kada je ovo blaženo piće stiglo na bosanskohercegovačko tržište svi ga kupujemo. Nije u pitanju droga ili neka druga vrsta opojnog sredstva, ali Sensation teče našim venama i to je nemoguće opovrgnuti. Možete naručiti senzaciju, situaciju, senzitiv ili fantaziju, konobari će znati šta želite. Glavni pokazatelj kvalitete ovog osvježavajućeg pića jeste činjenica da jako brzo nestane sa polica svih prodavnica. Nevjerovatno je, opet, da ljudi koji ne vole kiseljak, odnosno ne konzumiraju ga, ne mogu odoljeti ovom novog okusu limete i kiwana. Svi su ludi za ovim pićem, a još luđi ako su police u trgovinama bez njega.
Molim vas lijepo, usudite se reći NE gospodinu Sensation. Nemoguće je!
Ajdin Hasanić, momak iz Sanskog Mosta ekstremno voli kiseljak, naš dragi Sensation. Svoju ljubav je izrazio izradom sljedećeg klipa.
P.S. Poruka ovog video klipa nije omalovažavanje tuđih proizvoda, nego promocija domaćih. Kupovinom domaćeg, novac zadržavate u okviru granice svoje države. Kupujte domaće, domaće je bolje.

redakcija merak.ba