Održan seminar o zapošljavanju mladih


PODIJELI.

Danas je u prostorijama Centra za mlade INPUT održan seminar o projektu zapošljavanja i samozapošljavanja koji je organizovan u suradnji sa Austofon d.o.o. Prisutni su se mogli pobliže upoznati sa mogućnostima obavljanja uslužnih djelatnosti za klijente iz EU kroz model samozapošljavanja i to iz sfvere administrativnih poslova, poslova direktnog prevođenja kako i poslova knjigovodstava.
Za sve one koji se odvaže da svoju karijeru grade i razvijaju na vlastitom trudu i sposobnostima radeći za inostrano tržište, dobiće potrebnu edukaciju i pomoć od stručnog tima Austofon-a koja je za sve zainteresovane besplatna.
Također, na seminaru je bilo riječi o mogućnosti zapošljavanja direktno u Austofon-u, kroz obavljanje komercijalnih poslova, te poslova vođenja edukacije i prezentacije.

S obzirom da se Udruženje INPUT bavi problematikom nezaposlenosti mladih ljudi i dodatnom edukacijom i osposobljavanjem za tržište rada, potpisan je Memorandum o suradnji na projektu zapošljavanja i samozapošljavanja. Za sve one koji traže posao ili izvor dodatnog prihoda, osoblje Udruženja INPUT kao i Austofona stoje na raspolaganju za dodatne informacije i upute.
U prilogu pogledajte prilog sa TVZE:

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.536336686514016.1073741906.456763384471347&type=3&uploaded=10/” width=”680”/]