Nikad nije kasno za zdrav i lijep osmijeh


PODIJELI.

Stomatološka ordinacija D&N Zenica u ulici Crkvice Lamela c1( zgrada solidarnosti) nudi sve stomatološke usluge na jednom mjestu.U veoma ugodnom ambijentu,sa najsavremenijom opremom i visokokvalitetnim materijalima,osoblje vrhunske stručnosti i sve usluge obavlja potpuno bezbolno.
Zdravlje zuba je veoma bitno u svakom razdoblju života. Ali s povećanjem godina i starosne dobi i zahtjevi se povećavaju, i ponekad postaju vrlo zahtjevni. Veliki zahvati na zubima nose i određenu bol.Stoga je vrlo bitno da naš doktor ima poseban pristup,kako bi nam olakšao stres koji sam zahvat donosi.Ali bez briga,zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru doktorici Dijani-Mekić i doktoru Nerminu Ljubunčiću te stomatološkim sestrama na stres i bolove možete zaboraviti.

1779153_658093217562582_1488568815_nOdlazak kod zubara više neće biti jedno neugodno iskustvo,već osjećaj zadovoljstva za zdrav i lijep osmijeh. Za zdrave i lijepe zube nikad nije kasno.
Stalno stručno usavršavanje, nabavka novih materijala i opreme, je obaveza stomatološke ordinacije D&N kako bi i dalje zadržali visoku kvalitetu usluge i zadovoljne pacijenata.Stručno osoblje naći cete uvijek u dobrom raspoloženju, spremni da vas saslušaju i na najbolji mogući način riješe vaš problem.

Kontakt: 061/824-041(Dr.Nermin Ljubunčić); 062/504-564(Dr.Dijana Mekić-Hrustić)
I zapamtite uz stomatološku ordinaciju D&N nikad nije kasno za zdrav i lijep osmijeh.

Merak.ba