Nauči obavljati poslove prodaje i marketinga te lako pronađi posao


PODIJELI.

BitLab d.o.o. Banja Luka je preduzeće koje ovaj put organizuje aktivnost za sve studente koji pored svog školovanja i učenja žele da usavrše svoje znanje i da postignu nova znanja u oblasti menadžmenta.

Preduzeće BitLab d.o.o. Banja Luka (www.BitLab.rs) se bavi razvojem veb i moblinih aplikacija, hostingom i administraciojm servera, internet marketingom i promocijom.

Ono što nudi ova organizacija jeste:

1)   Zaposlenje kandidata na poslovima menadžmenta i upravljanja projektima
Prijavljeni kandidat bi trebao da posjeduje osnovna znanja iz IT tehnologija,te da je minimalnim znanjem upućen u poslove marketinga i prodaje.

2)   Program studentske prakse
Ovo jeste jedinstvena prilika za studente da se obrazuju za poslove prodaje,menadžmenta i da nauče osnove poslovanja BitLab-a. Pod sloganom „Radost, entuzijazam, učenje i timski rad“, BitLab d.o.o Banja Luka pokreće program studentskih ljetnih praksi.

Mogućnost prijave za program imaju svi studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta.

U sklopu ovog programa studenti imaju mogućnost da steknu znanja o ovoj oblasti na konkretnim primjerima u praksi sa njihovim mentorima i vodičima. Prijave će pratiti period selekcije kandidata. Nakon završene prakse, svi studenti će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlene BitLab-a. Za najbolje je otvorena šansa da se zaposle po završetku prakse.

Ovo je idealna prilika za aktivne studente.Vaše je samo da ispunite prijavu.

Priredila: Almina Mujanović