Nagradni natječaj: Bosnom jesen odiše


PODIJELI.

Ljeto je “spakiralo kofere”, a jesen je u većoj mjeri prešla ulazni prag. Hladniji dani ne znače i tmurnije raspoloženje, jer jesen ima adute koje ljeto nema. “Boje jeseni su vrlo smešne. Tako su svetle, intezivne i lepe. Kao da priroda pokušava da nas napuni bojom, da nas zasiti, da nam napravi zalihe za zimu, koja će sve utišati.” – Vivijan Sajoban (Vivian Siobhan)

U tom smislu, web portal merak.ba, organizuje nagradni natječaj za najbolju amatersku fotografiju pod nazivom: “Bosnom jesen odiše”.

Da biste učestvovali u ovom nagradnom foto natječaju, potrebno je da putem društvene mreže: Facebook putem poruke na oficijelnu fb stranicu: https://www.facebook.com/merak.ba uploadujete fotografiju s elementima jeseni u vašem gradu  uz lične podatke (ime i prezime, grad u kojem živite i tačan naziv lokacije gdje je fotografisano). Nakon toga, Vaše fotografije uz podatke ćemo postaviti na našu oficijelnu fb stranicu u album: Nagradni natječaj: Bosnom jesen odiše, gdje ćete iste moći dijeliti i lajkati.

Dvadeset fotografija koje budu imale najviše lajkova, ulaze u uži izbor za nagradu, a nagradni fond u iznosu od 100 KM, i titulu najbolje fotografije nagradnog natječaja osvaja fotografija koju nakon užeg izbora odabire redakcija web portala merak.ba. Pogrešne ili nepotpuno poslate fotografije, kao i one koje su preuzete sa interneta ili krše Zakon o autorskim pravima neće se uzimati u obzir. Nagradni natječaj  traje od 22.10.2013. do 15.11.2013.

Više detalja o samom natječaju možete naći u: Pravila i uslovi korištenja nagradnog natječaja za najbolju amatersku fotografiju

Redakcija web portala: merak.ba