Predstavljamo: Džana Suhić, casual stil…


PODIJELI.

Za rubriku: “Moj ormar i odjevne kombinacije svoj modni stil”, odjevne kombinacije te strast prema modi s nama je podijelila Džana Suhić iz Zenice.

Džana Suhić, studentica je Saobraćajnog fakulteta i zaljubljenica u modu  baš kao i mnoge žene. Džana svoju strast prema modi iskazuje putem svog modnog bloga ”Kolekcionarka uspomena” (http://kolekcionarkauspomena.blogspot.com/) gdje prikazuje svoje modne trendove. Od onih je osoba koje ne pokazuju isključivo samo jedan stil, ali teži casual stilu u kojem se i sama osjeća najudobnije. Nastoji da bude što prilagođenija ljudima koji posjećuju njen blog, jer  je svjesna da živimo u zemlji gdje ljudi ne mogu odvojiti pozamašnu sumu novca za markiranu odjeću. Ova zaljubljenica u modu, prikazuje  kombinacije koje govore da se uz malo truda i još manje uloženih materijalnih sredstava može postići zavidna odjevna kombinacija. Mišljenja je da se na modnoj sceni u BiH se još treba poraditi, i  nada se da će jednog dana BH modna scena zasijati u punom sjaju. U nastavku pogledajte fotografije njenih odjevnih kombinacije, te casual stila koji preferira.

Ovim putem, pozivamo i ostale zaljubljenike u modu da podijele svoj modni stil i svoju ljubav prema modi s nama. Učestvovati možete tako što ćete poslati fotografije svojih najdražih odjevnih kombinacija; vas samih, te  i svega onog što vas predstavlja uz kraći lični opis i tekst o modnom stilu koji preferirate. Fotografije i tekst šaljite na mail: urednik@merak.ba ili putem  poruke na našoj oficijelnoj facebook stranici: merak.ba.

Pokažite svoju kreativnost, svoj “osjećaj” za lijepo- predstavite nam svoje omiljene odjevne kombinacije još danas.

Redakcija portala merak.ba