MILIGRAM oduševio publiku svojim nastupom u Zeničkoj Areni


PODIJELI.

Sinoć je grupa Miligram održala nezaboravni koncert u Zeničkoj Areni koji će se dugo pamtiti. Nakon veoma uspješnih koncerata u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci grupa Miligram svoju jesenju turneju je odlučila nastaviti u Areni Zenica. Sinoć je Gradska Arena Zenica bila prepuna ( oko 10.000) do posljednjeg mjesta, a to je bio najbolji dokaz popularnosti u kojoj je uživala publika.  Oduševljenje posjećenosti koncerta nisu krili ni momci iz grupe Miligram.
Zenička publika je bila oduševljena i dala je punu podršku, te je zajedno u glas pjevala sve pjesme ove grupe. Aleksandar Miličević-Mili je na početku koncerta izjavio, kako bi i ranije upriličili koncert da su znali kako Zenica ima fenomenalnu publiku i da će im ovaj koncert ostati dugo u sjećanju. Također, treba spomenuti da su sinoć izveli i premijerno novu pjesmu”Grad koji prepoznaje ljubav”,a koja je i postala apsolutni hit kod publike.
Ipak, sinoćnji koncert grupe Miligram će biti upamćen i zbog humanog čina organizatora Beral music i grupe Miligram,jer su donirali novac i pomoć porodicama poginulih rudara Rudnika Raspotočje.

Fotogaleriju sa koncerta pogledajte ovdje.

Piše: Fikreta Hadžiavdić