Merak.ba u novom ruhu


PODIJELI.

Dragi naši posjetioci i čitaoci  portala merak.ba – magazina za sve generacije  svi koji nas redovno pratite i  koji nam se javljate imali ste priliku da saznate da ovaj portal čini ekipa mladih, obrazovanih i perspektivnih ljudi. Kojima je cilj da se afirmišu i na pozitivan način utiču na svijest ljudi kako u Bosni i Hercegovini tako i šire. Predstaviti pozitivnu stranu BiH i svijeta, uspješne mlade ljude, ostale građane i institucije, predstaviti nevladine organizacije, neformalne grupe i još mnoga toga je glavni cilj merak.ba tima.

Kako i  u svakom poslu, tako i kod nas bilo je uspona i padova. Bilježili smo i uspjehe i padove iz kojih smo učili. Radili smo predano i požrtvovano kako bi vam dragi naši čitaoci omogućili da se na pozitivan i jednostavan način informišete, naučite nešto novo,a u isto vrijeme i uživate.

Odlučili smo da vam, u korak s vremenom i novim tredovima, ponudimo novi dizajn stranice koji je uradila mlada, vrijedna i kreativna ekipa merak.ba

Nadamo se da će vam se svidjeti novi izgleda merak.ba, te da će te uživati prateći nas, a mi vam obećavamo da ćemo svoj posao i dalje raditi sa još većim entuzijazmom i željom.

merak.ba