Konkurs za učešće na izložbi ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2015″


PODIJELI.

Savez inovatora i Udruženje inovatora grada Banja Luka organizuju po 17. put, Međunarodnu izložbu ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2015″, a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Grada Banja Luka.

Izložba će se održati od 15 do 17. aprila 2015. godine u Domu omladine Banja Luka. Otvaranje izložbe je 15. aprila u 11.00, a zatvaranje 17. aprila u 14.00 časova.

Ovu 17. po redu izložbu organizujemo i posvećujemo zajedničkim naporima cijelog svijeta za globalno očuvanja planete i 22. aprilu – Danu Grada Banja Luke.

“Iskažite vašu inventivnost i efikasnost”

TEME:

  • AUTOMATIKA (modeli u funkciji)
  • INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE (primjena u obrazovanju i drugim oblastima – aplikacije, softveri i sl.)
  • SLOBODNA TEMA (industrijski dizajn, rješenja žigova roba i usluga, likovni i foto radovi – iz tehničkih oblasti, suveniri, neobjavljeni maturski -diplomski ili stručni radovi, marketing planovi, biznis planovi, prezentacije i animacije svojih ideja i inovacija itd…)

Na izložbi će biti predstavljeni radovi inovatora (iz udruženja, saveza, asocijacija i pojedinaca), učenika, studenata i nastavnika iz Republike Srpske (BiH), susjednih i drugih zemalja.

Za najuspješnije radove, autore, mentore, škole i udruženja predviđena su priznanja i specijalne nagrade.

Eksponati koji se izlažu po drugi put ne ulaze u konkurenciju za nagrade.

Svoje učešće i radove prijavite Savezu inovatora Republike Srpske do 05. aprila 2015. godine. Radove iz INFORMATIKE (na CD-u) predati do 05. aprila 2015. godine.

Pozivamo Vas, da uzmete učešće na izložbi “INOST MLADIH 2015″, te da iskoristite ponuđenu šansu za javnu promociju i afirmaciju vaše inventivnosti i efikasnosti.

Srdačan pozdrav sa željom za Vašim uspjehom!

Predsjednik
Mr Milovan Bajić

Za više informacija posjetite link