Konkurs za mlade modne dizajnere


PODIJELI.

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere pod sloganom ‚‚Od skice do realizacije“ koji je otvoren do 10. aprila.

Konkurs je namenjen autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji ‚‚Balkan Art Fashion Event“, koja će ovog maja biti realizovana šesti put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Prijava treba da sadrži cv autora i skice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu.

Aplikacije sa naznakom ‚‚Za konkurs 2015″ treba poslati na imejl: office@bafe.rs

‚‚Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

Za fejsbuk stranicu BAFE modne organizacije kliknite ovdje