Konferencija „Razvojem softvera do razvoja regije“ na SIT-u 2014.


PODIJELI.

Peti Sajam informacijskih tehnologija u sklopu Mostarskog sajma se polako bliži, a s njime i konferencija pod nazivom „Razvojem softvera do razvoja regije“. Konferencija će se održati u petak, 11. 4. 2013. s početkom u 10 sati, u konferencijskoj dvorani upravne zgrade Mostarskog sajma.

Program konferencije je u potpunosti definiran – pripremili smo  edukativna predavanja o zanimljivim temama, poput softverskog inženjerstva u visokoškolskom obrazovanju, verifikacije IT kadra na tržištu rada, klasičnih i agilnih metoda razvoja softvera i mnogih drugih. Konferencija se sastoji do dva dijela – predavanja i predstavljanja softverskih rješenja tvrtki iz regije Hercegovina. Tvrtke koje će se predstaviti su More Screens, IT odjel, NSoft, Hera i AvaCom Group.

Pogledajte cijeli program konferencije ovdje. Predavanja na konferenciji su zatvorenog tipa, što znači da na njoj možete prisustvovati samo uz prijavu na sit.ba. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

Osim konferencije, svih pet dana trajanja sajma, moći ćete posjetiti štandove ICT tvrtki iz Hercegovina, kao što su Intera, AvaCom Group, Katarina i NSoft i informirati se o njihovim najnovijim proizvodima i uslugama, ali i ostvariti popust na iste samo za vrijeme trajanja sajma! Isplati se posjetiti SIT 2014.