INPUT-ovci obilježili dan volontera


PODIJELI.

Povodom Međunarodnog dana volontera, 05. decembra, kompanija Arcelor Mittal Zenica došla je u posjetu Udruženju INPUT kao jednom od najaktivnijih udruženja iz NVO sektora na području Zenice.
Ispred kompanije Arcelor Mittal u posjet su došli dir.finansija gosp. Nikhil Mehta, dir. departmenta marketinga gđa. Mirsa Tuce, i iz odjela odnosa sa medijim gđa. Dijana Božić Srdanović.
Predstavnici INPUT-a su prisutne upoznali sa dosadašnjim radom i postignućima udruženja, kao i planovima za budućnost. Gosti su bili ugodno iznenađeni aktivizmom mladih volontera i postignutim rezultatima.
S obzirom da je kompanija Arcerol Mittal Zenica, kroz svoje djelovanje u našoj zajednici i šire, pokazala da je jedna od društveno aktivnijih kompanija, izražena je zainteresovanost za potporu budućim projektima udruženja.
Predsjednik INPUT-a Adi Salčinović je iskoristio prigodu i povod za posjetu te je proglasio volonterku za mjesec novembar, Ece Babus koja je ovu titulu ponijela po drugi put. Posjeta je protekla u vrlo ugodnoj atmosferi i razgovoru.