Festival “Sniježna kraljica” otvorena igranjem monodrame “Ćorkan”


PODIJELI.

Sinoć je u Cabaret Club – u Zenica, ispunjenom do posljednjeg mjesta, svečano otvoren festival “Snježna kraljica – Zenica 2015.” Festival je otvoren igranjem monodrame “Ćorkan” u izvedbi Harisa Burine. Važno je napomenuti da su ulaznice za ovo otvorenje rasprodate 2 za samo dva sata. Ovime su braća Petrovići i njihov mali tim opravdali zasluženo povjerenje organizujući “Snježnu kraljicu” kao poklon svojim građanima. U okviru manifestacije ispred FARMASI KOZMETIKE gospođa Fatima Mašić je uručila i poklon pakete nekim od posjetitelja.

U narednim danima manifestacije sve posjetitelje očekuje još dosta sadržaja. Drugu večer festivala imamo književnu večer sa Elzinom Kešetović – Jamković. Za sve ljubitelje pisane riječi, izvrsna prilike da u toplom ambijentu druže se sa našom dragom književnicom. Ulaz za ovaj događaj je slobodan i svi su dobrodošli.

Festival “Snježna kraljica – Zenica 2015.” traje od 15. – 30.12.2015. godine i održava se u Cabaret Club – u. Pobrinuli smo se da obezbjedimo raznovrstan sadržaj, za svakoga i za sve generacije.

U okviru manifestacije "Sniježna kraljica 2015." u prepunom Cabare clubu Haris Burina izveo monodramom ĆORKAN.

Posted by merak.ba on 15. Decembar 2015

Piše: Emina Horić