Prijavite se za učešće u projektu “Džaba radimo”


PODIJELI.

Povodom  Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 05.12.2013. godine „Omladinsko udruženje REaktiv“ iz Zenice u saradnji sa partnerima odlučuje da sprovede trodnevnu radionicu na dane 02., 03. i 04.12.2013. godine u prostorijama Movie club-a. Projekat kojim se nastoje informisati mladi u općini Zenica o političkom sistemu naše države, načinima donošenja odluka te kojim se nastoje animirati mladi na djelovanje simbolično je nazvan „Džaba radimo“.

Na Dan volontera kao dokaz postignutog znanja učesnici će biti pozvani na „Skupštinu“ gdje će se kroz simulaciju i plansku igru usvajati zakone. Najaktivniji učesnici će primiti poziv za dodatnu radionicu koja će se održati 06.12.2013. godine, na temu „Ja, volonter“, na kojoj će se upoznati sa pojmom volontiranja , zakonskim okvirima volontiranja i na kojoj će učestvovati u snimanju video klipova na temu „Zašto ja volontiram?“

Da ne biste „džaba“ trošili svoje  vrijeme, prijavite se za učešće u ovom projektu. Krajnji rok za prijave je 29.11. do 16.00h. Za sve učesnike u ovom projektu, organizatori će obezbijediti potrebni materijal, hranu i osvježenje. Utrošite svoje slobodno vrijeme kvalitetno i pridružite se projektu „Džaba radimo“.

Projekat podržali omladinska njemačka fondacija „Schuler Helfen Leben“ i Multiplex Ekran Zenica.

Prijaviti se možete putem linka 

merak.ba