DRUGARSTVO JE VELIKO KAO SUNCE -djeca Abakusa za djecu Nemile


PODIJELI.

Draga djeco, roditelji i svi ostali građani Zenice i drugih okolnih mjesta. Čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na tradicionalnu manifestaciju na kraju školske godine, priredbu “Drugarstvo je veliko kao Sunce” povodom uspješnog rada u ovoj školskoj godini PU “Abakus” Zenica, koja će se održati 27.6.2014. godine s početkom u 18.00 sati u amfiteatru OŠ “KŠC” Zenica. 

Za Vas su pripremili zanimljiv program priredbe i prodajnu izložbu humanitarnog karaktera, gdje će prezentirati svoja znanja, vještine, sposobnosti i talente. Ove godine sav prihod od humanitarne prodajne izložbe pod nazivom „Djeca Abakusa za djecu Nemile ugroženu poplavama“ ćemo u saradnji sa direktorom OŠ „Ćamil Sijarić“ Nemila uručiti djeci područja Nemile koja su ostala bez domova usljed poplava i klizišta.

Organiziranjem jednog ovakvog skupa žele predstaviti njihove programe, stručni tim uposlenika i uspjehe koje su  učenici postigli u učenju i ponašanju.

Dodijelit će se pohvalnice svim učenicima, koji su napredovali u učenju i ponašanju u toku ove školske godine, te dodijeliti titule “PRIJATELJ GODINE”, “MULTITALENT GODINE” i “DIJETE GODINE” najboljim.

Radujemo se susretu sa Vama, poručuju iz PU “Abakus”.

Merak.ba