KLIZA PARTY: Događaj koji je oduševio Zeničane


PODIJELI.

U okviru INPUT-ovog projekta online magazina za sve generacije merak.ba večeras je na Kamberovića polju u Zenici održan “KLIZA PARTY” . Ovoj večerasnjoj manifestaciji odazvao se veliki broj građana Zenice. Klizalište je večeras bilo prepuno tako da se čekalo na red za klizaljke.
Merak.ba je i ovog januara, kao i prošle godine organizovao posebno veče za svoje vjerne čitatelje na klizalištu u Zenici i ovaj put pored druženja djeljene su i nagrade koje su oduševile prisutne .
Ovo je samo jedan, u nizu projekata kakve namjeravamo realizirati na području našeg grada i primjer kako se uz minimalnu pomoć mogu ponuditi kvalitetni sadržaji i zabava kojim su večeras bili oduševljeni svi prisutni na klizalistu u Zenici. 
 Naši vjerni sponzori su: stomatološka ordinacija D&N, Udruženje “Centar za edukaciju, informisanje i afirmaciju mladih INPUT”, Avon, Promedia, autoškola” EUROT EAM “ i PU Abakus Zenica. Merak ba. je večeras uljepšao zimsku čaroliju i prisutnima uz zabavu omogućio da dobiju i nagrade .

Fotografije pogledajte ovdje.

Merak.ba