Confero poziva na audiciju


PODIJELI.

Jeste li srednjoškolac/ka u gradu Visokom? Ne znate šta biste sa svojim slobodnim vremenom? Smatrate da znate plesati ili pjevati ili glumiti? Volite scenu. Želite se upoznati sa teatarskom umjetnošću, želite osjetiti svjetla reflektora, želite zaigrati pred publikom. Evo prilike za vas.

Draga mladosti,
u ovom teškom vremenu, kada ste u mnogo čemu prepušteni sami sebi, kada ni roditelji, ni škola, ni cjelokupan sistem ne brine o vama na adekvatan način, kada je sve više mladalačkog bunta koji nema ispravne načine kanalisanja i osiguranu društvenu asimilaciju, naše Udruženje pokušava u proteklih deset godina ponuditi alternativu vašoj letargičnosti, vašem neznanju i naivnosti, vašem buntu i prkosu.

Svjesni smo da je u ovom društvu sve manje smijeha, sve manje istinskog prijateljstva, a sve više laži i obmana. Stoga smo se nakon tri godine pauze , odlučili na  prijem novog ansambla u redove srednjoškolske scene. Želja nam je da vidimo svu tu vašu mladost i ljepotu, razigranost i želju za životom, da osjetimo vaš puls i vaše nastojanje da svijet učinite ljepšim i zabavnijim mjestom življenja.

Sve vas, uzrasta od 14 do 18 godina, pozivamo na našu audiciju za plesače/ice , potom pjevače / iče, kao i glumce/ice.  Audicija će se održati u petak, (24.10.2014.) u Gradskom kinu Visoko, sa početkom u 15 sati.

Prijaviti se možete putem  maila na confero@outlook.com ili putem našeg fb profila na Confero Za Ljubitelje Teatra.

Sve što je potrebno jeste da ponesete svoje znanje i talenat. Da budete to što jeste, mladi, razigrani, raspjevani.

Petak u 15h, u Gradskom kinu Visoko, audicija za plesače/pjevače/ glumce.

Sa sobom ponijeti sportsku odjeću i patike.

Udruženje mladih ljubitelja scenskih umjetnosti Confero
Ulica Dr. Džananovića 20, 71300 Visoko