Članovi INPUT-a organizovali iftar za prijatelje i simpatizere


PODIJELI.

Udruženje INPUT je i ovog Ramazana organizovalo iftar za svoje članove, partnere i simpatizere. Iftar je protekao u lijepoj atmosferi restorana Tapas gdje je oko 50 osoba završilo svoj današnji post. Iftaru su se odazvali predstavnici općine i komisije za mlade, predstavnici nevladinih organizacija, prijatelji i članovi udruženja. Članovi  INPUT-a su sretni da su, uz pomoć donatora, pripremili ovaj iftar.

Udruženje INPUT je nevladina organizacija kojoj je primarni cilj edukacija djece i mladih iz različitih oblasti, a djeluje već šestu godinu.  Nakon iftara, predsjednik udruženja, Adi Salčinović se zahvalio svima koji podržvaju i pomažu rad udruženja. Iftar je, također bio jedan vidi donacije koja će biti usmjerena na pripremanje iftara za djecu iz JU“Dom porodica“ što članovi udruženja obezbjeđuju svake godine. Udruženje ima u planu da implementira 3 projekta koji će imati odjeka i van Zenice, što su već podržali određeni donatori. Nakon iftara uslijedilo je i druženje uz sevdalinku.

Rukovodstvo udruženja INPUT je ovaj iftar pripremilo uz pomoć brojnih donatora kojima će naknado biti uručene i zahvalnice.

merak.ba