Branding konferencija #5 – Brandolucija


PODIJELI.

Ako želite čuti šta se dešava na internacionalnom tržištu oglašavanja, brandova i novostima koje nose marketinški trendovi u svijetu, a snažno se reflektuju na regionalno i lokalno tržište, upišite u kalendar 12.6.2015. Branding konferencija, Sarajevo, Gradska Vijećnica.

Google story – nove prilike za brand, kako do potpune digitalne afirmacije brenda, emocije, kreativnost i razvoj brandova, PR Star – utjecaj pozitivne PR priče na vaš brend, trendovi u brandiranju – kako to rade uspješni brandovi, načela online i offline kreativnosti, storytelling, specifičnosti odnosa millennialsa prema brendovima, taktike digitalnog brandiranja… samo su dio sadržaja bogatog programa Branding konferencije, jedine ovog tipa u regionu.

Popratni sadržaj namijenjen razvoju lokalnih brendova, biti će sastavni dio konferencije, a sadržavat će iskustvene radionice i konsalting eksperata u oblasti marketing komunikacija, literaturu i case study, te će za lokalne kompanije omogućiti posebne pogodnosti. Svi koji su povezani s marketingom i oglašavanjem, upravljanjem i razvojem brandova ne bi smjeli propustiti ovu priliku.

Link: http://branding.ba/bs/