Bosanska kuhinja uz Tajnu (Video)


PODIJELI.

Merak.ba, je u suradnji sa Vispak Visoko, tokom mjeseca Ramazana organizovao nagradnu igru pod nazivom „Merak.ba i Vispak Visoko Vas nagrađuju“. Zbog velikog interesovanja naših vjernih čitatelja za ovu nagradnu igru, pored tri poklon paketa našeg sponzora, odlučili smo kao glavnu nagradu dati mogućnost snimanja kuharske emisije pod nazivom „Bosanska kuhinja uz Tajnu“.

Sretna dobitnica nagrade je bila Azra Serdarević iz Zenice koja je dobrodušno otvorila vrata svoga doma za našu ekipu. Snimanje emisije je proteklo u jako lijepoj atmosferi i druženju, kako pred kamerama, tako i iza njih. Naša domaćica i kuharica gospođa Azra je pokazala umijeće kuhanja i duh prave bosanske žene koja je uspješno organizovala svoj život između poslovnih obaveza, obaveza supruge, majke, svekrve i obaveza njegovanja naše tradicionalne bosanske kuhinje.

Portal Merak.ba čine mladi i kreativni ljudi koji su svoj talenat pokazali kroz snimanje, vođenje i produkciju ove emisije. Ovim putem se zahvaljujemo i firmi Vispak.

Merak.ba